• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Over Riksja Griekenland Kids

  Riksja Griekenland Kids is onderdeel van Riksja Kids, op haar beurt onderdeel van Riksja Travel. Op ons kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen die zelf ook regelmatig op reis gaan. We verkopen díe manier van reizen die we zelf het leukst vinden: met vrijheid, afwisseling en juist díe activiteiten waarmee je het land echt beleeft.

  Met onze bouwstenen reis je individueel, maar toch ook georganiseerd. De leukste plekjes zijn van tevoren geselecteerd en bijzondere ervaringen en overnachtingen in het land zijn al inclusief. In onze rondreizen zijn de bouwstenen al gecombineerd, waarbij we de dagafstanden behapbaar houden en het reistempo relaxed. Met andere families die individueel rondreizen is contact snel gelegd, net als met de lokale bevolking. Een mooie, grappige of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft.

  Marleen Koen

  Reisspecialist Riksja Griekenland Kids

  Alweer 6 jaar werk ik bij Riksja en we hebben er al aardig wat reizen op zitten inmiddels. Griekenland vind ik een van de fijnste (Europese) landen. Ik vind het heerlijk om samen met mijn man de leukste restaurantjes en de beste ijssalon van het land te ontdekken. Al ver van tevoren kijken we naar de must-sees en slaan we tips op die we op Social Media tegenkomen of van vrienden/ familie/ reizigers horen. Elk land heeft zijn eigen specialiteiten. Denk aan souvlaki, sardientjes en tzatziki in Griekenland.

  Voor de afwisseling houd ik ervan om van plek naar plek te gaan, op ons gemak, zodat we juist die rust kunnen pakken die vaak op verre reizen ontbreekt. Daar willen we teveel zien en doen, want we komen er misschien nooit weer. Voor Europa is dat anders, daar ga ik regelmatig terug naar hetzelfde land. Hoewel meestal wel een andere regio, want ik houd ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Onlangs ben ik voor de 9e keer naar Griekenland geweest. Dit keer het vasteland en de Peloponnesos. Zo groen en ongerept, weinig toeristen en ontzettend vriendelijke mensen. Een 10e keer zal er zeker komen, het blijft trekken en er is nog zoveel te zien!

  Renate GeurtjensReisspecialist Renate in Griekenland

  Reisspecialist Riksja Griekenland Kids

  Europa, misschien wel het meest veelzijdige continent. Je hoeft niet altijd ver op reis om mooie nieuwe plekken te ontdekken.

  Griekenland is voor mij het perfecte land om echt uit te rusten. Ontelbaar eilanden, vele prachtige stranden en gezellige dorpjes. Bovendien zijn de Grieken ook erg gastvrij. Dat merkte ik tijdens mijn stedentrip naar Athene. Ze vertellen je graag van alles over het land en de gewoontes. Naast de eilanden met prachtige stranden, moet het binnenland ook erg mooi zijn. Dat ga ik ontdekken tijdens één van mijn eerst volgende reizen naar Griekenland!

   

  S-Cape teamOnze partner ter plaatse

  In Griekenland werken wij samen met een Nederlandse partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat. Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk: vrijheid, echtheid, en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Verantwoorde reizen waarbij kleinschaligheid en de mens centraal staan. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór, maar ook tijdens je Griekenlandreis, in goede handen bent.

   

   

  Bouw je reis met Riksja Travel

  Riksja Kids is onderdeel van Riksja Travel. Bij Riksja bouw je jouw eigen reis naar het hart van de bestemming. Onze reisexperts helpen je met de planning en route, zodat jij het maximale uit jouw reis haalt. Voor reizigers, door reizigers. Riksja Travel staat voor individuele reizen met hart voor de wereld. Zo worden alle reizen die bij ons geboekt worden 100% CO2 gecompenseerd en draag je positief bij aan de lokale economie door de slaapplekken en activiteiten die we voor je inplannen. Lees meer over ons op de website van Riksja Travel.