Over Riksja Family Griekenland

Riksja Family Griekenland is onderdeel van Riksja Family, op haar beurt onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. Op ons kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt waarbij we de dagafstanden behapbaar houden en het reistempo relaxed. Maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Griekenland-fanaat Mariska

Griekenland is voor mij….

Reizen en toch vakantie. Wat ik fijn vind aan Griekenland is dat de afstanden relatief kort zijn. Toch zie je veel verschillende landschappen, de bergen, de zee en een goede mix van cultuur en ontspanning. Doordat we overal een paar dagen waren, hebben we overal echt meer vakantiegevoel gehad. En… de wateren zijn zo helderblauw dat het voelde alsof we aan de andere kant van de wereld waren. De mensen zijn heel gastvrij en vriendelijk. Ook is eten voor mij een belangrijk onderdeel van vakantie en de Griekse keuken vind ik heerlijk! Dakos is mijn favoriet: toast met tomaat en feta kaas. Griekenland is voor alle leeftijden leuk!

 

Onze lokale collega’s

S-Cape team

In Griekenland werken wij samen met lokale partners die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staan. Omdat ze weten hoe onze reizen werken noemen we ze hierom ook collega’s. Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Griekenland-reis, in goede handen bent.

 

 

Reizen met Riksja Travel

Wij zijn Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarmee je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, inmiddels ook dichtbij, die je hieronder ziet.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan op onze overkoepelende website Riksa Travel

Ga met ons mee op reis

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met een van onze reisspecialisten.
Wij van Riksja Family Griekenland wensen iedereen veel avontuurlijk reisplezier in Griekenland!